تحلیل نمونه موردی موزه سینما تهران
کد محصول:M 13
موزه سینمای ایران یکی از موزههای استان تهران است. در این گنجینه عکسها، اسناد و وسایل و تجهیزات قدیمی سینما از شخصیتهای سینمایی نظیر دوبلورها و فیلمسازان و نیز پشت صحنه فیلمهای بزرگ، پوسترها و دیگر چیزهای وابسته به سینما به نمایش گذاشتهشدهاست.در ادامه با سایت پارس کد همراه باشید تا تحلیل نمونه موردی موزه سینما تهران تقدیم حضور شما عزیزان گردد.
این موزه شامل ۹ نمایشگاه دائمی است. این مجموعه دارای سه سالن سینما با ظرفیتهای ۲۰۵ ، ۱۰۹ و ۵۴ نفر نیز میباشد.طرح ایجاد موزه سینما در شهریور سال ۱۳۷۳ و به همت مدیران مرکز توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران مطرح شد. سرانجام با تلاشهای آقایان عباس کیارستمی، استاد عزت الله انتظامی، غلامرضا جلال امیدی، امیر ثباتی، بهزاد رحیمیان و عزیزالله ساعتی موزه سینما در سال ۱۳۷۷ در مکان اولیه خود واقع در خیابان لالهزار، کوچهی پیرنیا و با حضور معاون اول رئیس جمهوری وقت، آقای حبیبی، افتتاح شد. از فعالیتهای اولیه موزه میتوان به انتشار چند کتاب، کارت پستال، مجموعهای از موسیقیهای متن فیلمهای ایرانی و برگزاری جشنهای ۱۰۰ سالگی سینما اشاره کرد. پس از گذشت چند سال و در سال ۱۳۸۱، با کمک نهادهای گوناگون از جمله اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت امور سینمایی و با حضور رئیس جمهور وقت، آقای سید محمد خاتمی، موزه سینما در مکان کنونی آن یعنی مجموعه باغ فردوس گشایش یافت. استاد عزت الله انتظامی نیز اولین مدیر عامل موزه سینمای ایران بود.
بخشهای مختلف موزه سینما باغ فردوس از این قرار است:
تالار آغازگران: در این بخش همان طور که از نامش پیدا است با اولینهای سینمای ایران، تاریخچه سینما، تجهیزات فیلمبرداری، فیلمها و… آشنا خواهید شد.
تالار معاصران: این تالار معرف هنرمندان معاصر سینما است و پرتره شخصیتهای مطرح در زمینه بازیگری، کارگردانی، آهنگسازی و تصویربرداری به نمایش گذاشته شده است.
تالار بینالملل: جوایز هنرمندان افتخار آفرین در عرصه بینالمللی مانند نخل طلایی کن، شیر ونیز، خرس برلین و دیگر جوایز جهانی سینمای ایران و پوسترهایی از فیلمهای ایرانی راه یافته به جشنواره های جهانی در این تالار جمع آوری شده است.
تالار نامآوران: در این تالار تاریک، ناگهان با نور فلاش عکاسان و صدای تشویق حضار روبهرو میشوید و سپس با نام آوران هنر آشنا میشوید.
بخش سینمای کودک و نوجوان: در این قسمت میتوانید عروسکهایی مثل کلاه قرمزی، پسرخاله و تصاویری از بازیگران و دست اندرکاران سینمای کودک را ببیند.
بخش سینمای دفاع مقدس: تصاویر مربوط به فیلمها، بازیگران، کارگردانها و عوامل اصلی فیلمهای جنگی کشور زینتبخش این تالار است.
تماشاخانه: در تماشاخانه موزه سینما، با بازسازی سینماهای دهه ۳۰ و ۴۰ و تماشای نخستین تصاویر سینمای ایران؛ به تاریخ سفر میکنید.
بخش صدا و دوبله: در این موزه، نمایشگاهی به ابزارهای قدیمی صدابرداری، غرفه علی کسمایی؛ پدر دوبله ایران و لحظاتی از نخستین فیلمهای دوبله شده اختصاص داده شده است.
اتاقی به نام علی حاتمی: شاهنشین عمارت باغ فردوس به کارگردان مشهور ایران؛ علی حاتمی اختصاص داده شده است و وقتی وارد آن شوید وی را میبینید که پشت میز تدوین فیلم حاجی واشنگتن بههمراه عزت الله انتظامی، بازیگر نقش اول آن نشسته است.
خانه فرهاد: با شنیدن صدای فرهاد وارد اتاق نمادین این خواننده نامی میشوید. یادگارهایی از وسایل شخصی، سازهای او و کتاب هایش در این موزه نگهداری میشود.
———————————————————————————————————————————————-
مشخصات محصول:
- نام محصول: تحلیل نمونه موردی موزه سینما تهران،به همراه پلان ها و تصاویر
- فرمت فایل:پاورپوینت
- تعداد صفحات:57
- حجم فایل:5 مگابایت
نحوه خرید :
۱- کلیک روی دکمه خرید و پرداخت ۲- ثبت ایمیل و مشخصات ۳- پرداخت مبلغ با کلیه کارتهای بانکی ۴- نمایش لینک دانلود فایل و ارسال یک نسخه به ایمیل شما
دوستان عزیز در صورت هرگونه مشکل در خرید یا دانلود فایل و همچنین سوال در مورد محصول لطفا با شماره 09100894906 از طریق تلفن و تلگرام باما در ارتباط باشید.
تحلیل نمونه موردی موزه سینما تهران،تحلیل نمونه موردی موزه سینما تهران،تحلیل نمونه موردی موزه سینما تهران،تحلیل نمونه موردی موزه سینما تهران